Annonsfakta

En standardspot är 15 sekunder lång och man syns en gång varannan minut, 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan hela året. På en månad visas just ditt enskilda budskap för minst 100.000st personer, och det är beräknat utifrån att skärmen har full beläggning. Vill man inte boka en hel annonsplats, så kan man välja en så stor del som man vill ha, tex 57% ger minst 57.000st personer osv.

Kombinera fritt två skärmsidor i kampanjerna, tex annonsera 6 månader på två skärmsidor till 12 månaders priset. Förmånlig fakturering månadsvis.

Alltid fritt antal byten av kampanjer / budskap utan kostnad. Du kan ha flera budskap samtidigt som visas i turordning när det är din tur.

Alla budskap blandas och "dras" slumpmässigt för att inte hamna lika efter varandra, och under ca 30 minuter har alla visats som man har bokat.

Original / Underlag

Budskap i trafiken ska vara så korta och enkla som möjligt för att uppfattas bäst. Det är också lättare att läsa ett budskap med mörk botten och ljus text, än tvärtom.


Gratis original. Vi sätter ditt original, tex en bild eller logotyp ihop med en text – utan kostnad. Vi hjälper även till med enskilda kampanjer – utan kostnad.


Korta ledtider från idé till verklighet! Budskap som läggs in under dagen kommer in klockan 00, samma natt.

Filformat

Bilder: 1280 x 768px i 72dpi i något av formaten; .BMP .JPG .GIF .PNG .TIFF (Färgrymd: RGB. CMYK fungerar inte.)

Filmer: "Det är inte tillåtet att ha rörligt media i trafiken pga olycksrisk." - Trafiknämnden, Jönköpings Kommun. 

Tips! För att få maximal utdelning av din kampanj, tänk på detta:
Vi rekommenderar mörk bakgrund med ljus text. Byt gärna annons några gånger eller ha flera parallellt, speciellt om ni annonserar längre perioder. 
Ha gärna stor och fet text i ett tydligt typsnitt. Texten kan upplevas "för" stor när man sitter med datorn men på LED-skärmarna är det en fördel att det syns tydligt.
Ha inte för mycket text för då blir det plottrigt och svårt att ta till sig budskapet när man kör förbi. Ha hellre fler annonser med mindre text på varje.

-Är du osäker så hör av dig, så testar vi ditt material innan annonsstart!

Miljö

LEDtekniken är ett miljöriktigt alternativ!

Inga kranbilar för att byta pappersbudskap / vepor! Energisnåla LED lampor – med lång livslängd och mycket gott ljusutbyte. Ljussensorer som anpassar ljusflöden efter omgivningen.

Alla våra skärmar drivs med miljövänligt producerad energi. I nuläget är det vattenkraft som står för strömförsörjningen och vår önskan är att skifta till lokalt tillverkad vindkraft när tillfälle ges.