Kunder / Referensföretag

IKEA, Biltema, TV4, Audi, Swärds Däck, VW, Skruvat, Telia, Passera, Nordic Wellness, Viasat, ICA Maxi, Folksam, CirclK, Company, Renault, HSB, Telenor, IF, COOP, Specialbilriktning, Silja Line, MediaMarkt, A6-center, Möllers Väskor, Kahls, Elgiganten, Tools, Smålandsbussen, Shell, K-Rauta, Gårdsman, Disney, Hallon mfl.

Hasse På Sjökanten, Per;

” Möjligheten att snabbt kunna byta och få ut nya budskap, tex vid event, var en av de avgörande faktorerna till att vi valde LED, det andra var miljöaspekten. Att visa vår miljömedvetenhet för våra kunder känns bra! ”

Jkpg Airport, Herman;

” Vi vill tala om att vi finns och att vi är att räkna med – alla som rör sig i city ska bli påminda om flyget.

Minst 1,2 miljoner Jönköpingsbor ser just våra budskap varje år!  -Glöm inte flyget! ”

Kilands Mattor, Johan;

” Vi har varit med sedan starten 2009 och tycker att LED som annonsmedia är mycket effektivt  – när man räknar på hur många som sett vårt namn till en så låg kontaktkostnad når man hisnande siffror! ”

Bowling Arena, Camilla;

” Vi har provat på LEDreklam under flera månader nu och vi har gjort flera kampanjer med riktade budskap och roliga animeringar som gått raka vägen in i bilarna som passerar

– Nu vet även de i baksätet att vi har roliga bowlingkalas att erbjuda ☺ ”

Teleproffs, Patrik;

” Vi ville lansera vår nya mobila växel för smartphones – och var är bättre än mitt i city där våra mobila kunder rör sig! Sen att vi är ensamma att få annonsera telefoni på skärmarna så länge vi väljer att vara med, känns riktigt schysst ”